Informatieavond 13 juni

Kindcentrum Reevedelta krijgt steeds meer vorm.
We vertellen je graag meer tijdens een informatieavond.

(Toekomstige) ouders van Reeve, hierbij nodigen we jullie van harte uit voor deze avond. We nemen jullie dan mee in onze visie en dromen voor Kindcentrum Reevedelta. Ook willen we vooruitkijken en samen met jullie de contouren van ons kindcentrum verder inkleuren.

Kom je ook? We gaan graag met jullie in gesprek.
Een mooie, veilige en identiteitsrijke onderwijsplek bouwen we tenslotte samen!

Hier staan we voor

Samen verbinden

Kinderen zien de wereld als een geheel. Aan de hand van thema’s gaan we op verschillende manieren aan het werk. We verbinden daarvoor lesstof en vaardigheden aan elkaar. Maar verbinden doen we vooral met elkaar én onze omgeving. Verbinding met en onder kinderen, ouders, leerkrachten en natuurlijk met alle bewoners van Reeve.

Krachtig leren

Samen spelen, ontdekken en elkaar inspireren. Onderzoeken en ervaren. Zo leren we krachtig. Binnen én buiten. Om wereldwijs te worden is leren net zo belangrijk als beleven! We motiveren de kinderen om naar zichzelf te kijken, samen te werken en te denken in oplossingen. Samen stellen we doelen, zo betrekken we ze actief bij de eigen ontwikkeling.

Duurzaam zijn en doen

Samen omarmen we elkaar en de gezonde en mooie wereld om ons heen. Dat doen we in een veilige en vertrouwde omgeving van onderwijs én opvang. We leren duurzaam: niet alleen voor nu, maar ook voor later. Met oog voor onszelf en de ander.