Kom jij straks ook naar ons kindcentrum?

Welkom allemaal!

Wij zijn Aves. In de Noordoostpolder, Kampen en Steenwijkerland hebben we als stichting 33 scholen onder onze vleugels. Twee daarvan zijn te vinden in Kampen. Eén van de twee zelfs al meer dan 100 jaar. In het najaar van 2025 komt daar het nieuwe Kindcentrum Reevedelta in Reeve bij!

Identiteitsrijk

In Kindcentrum Reevedelta mag ieder kind zijn wie hij of zij is. Samen omarmen we elkaar en de wereld om ons heen. Dat doen we door te spelen, te ontdekken en elkaar te inspireren. Ook zien en ontmoeten we elkaar. We zijn nieuwsgierig naar wie we zelf zijn en wie de ander is. We ervaren ieders identiteit, geloof of cultuur vanuit allerlei bronnen, verhalen en rituelen. Dit doen we actief in de lessen, door er met elkaar bij stil te staan en door samen te vieren.

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven over ons nieuwe Kindcentrum Reevedelta? Of denk je de komende tijd graag mee over ons onderwijs en opvang voor de toekomst van je kind(eren)? Laat dan van je horen. We bouwen deze onderwijsplek graag samen met jou!

Een nieuw en identiteitsrijk kindcentrum

Zinvolle brainstormavond Kindcentrum

Een nieuw en identiteitsrijk kindcentrum

Aves in het kort…

Vanuit de historie van ons werkgebied zit samenwerken in onze genen. Dat werkt en daar zijn we trots op! Het is een inspiratiebron om vorm en kleur te geven aan de identiteit van ons onderwijs én onze scholen. Dat geldt ook voor het Kindcentrum Reevedelta. Ieder kind krijgt daar een plek om te leren en te groeien met aandacht en ruimte voor ieders levensbeschouwelijke achtergrond.

Contact

Heb je vragen over Kindcentrum Reevedelta?

Neem dan contact op met directeur Francien Soeter via f.soeter@aves.nl