Steun ook de komst van Kindcentrum Reevedelta!

Jullie kinderen straks dichtbij én in jullie eigen dorp Reeve naar school? Hoe mooi is dat?!
Voordat het zover is, hebben we jullie hulp hard nodig!

Ouderverklaringen

Om Kindcentrum Reevedelta te mogen starten, hebben we zo’n 100 steunbetuigingen nodig van ouders. Deze steunbetuigingen noemen we ook wel ouderverklaringen. De ouderverklaringen zijn wettelijk nodig om groen licht te krijgen (vanuit de overheid) voor de start van onze identiteitsrijke onderwijsplek.

Vanaf 1 juli tot en met eind oktober 2024 kun je deze ouderverklaringen online indienen.

Let op: Een ouderverklaring is nog geen aanmelding voor ons kindcentrum. Het laat alleen zien dat je de komst van Kindcentrum Reevedelta steunt. Het betekent ook niet dat je later je kind moet inschrijven bij Kindcentrum Reevedelta.

Wie mogen er een ouderverklaring indienen?

Je mag een ouderverklaring (per kind) indienen als je:

  • een kind of kinderen hebt in de leeftijd van 2 tot en met 4 jaar oud

èn

  • woont binnen een straal van 6 km van het postcodegebied van Reeve
Ben je een ouder of als betrokkene geïnteresseerd in Kindcentrum Reevedelta, dan mag je voor ieder kind in de juiste leeftijd een ouderverklaring indienen. Ben je inwoner van Reeve of Kampen en steun je de komst van een nieuw kindcentrum in het dorp Reeve? Ook dan mag je een ouderverklaring indienen. Graag zelfs! Zolang je maar voldoet aan de voorwaarden.

Hoe dien ik een ouderverklaring in?

Via onderstaande knop kom je op de juiste aanmeldpagina van DUO (Dienst Uitvoering Onderwijs) terecht. Op deze pagina wordt stap voor stap uitgelegd hoe je een ouderverklaring indient. Hieronder proberen we dat in een notendop weer te geven.

Een ouderverklaring indienen, dit zijn de stappen:

Weet dat het indienen van een ouderverklaring altijd anoniem is. Niemand kan zien wie ze heeft ingediend, ook Kindcentrum Reevedelta niet.

Kunnen we rekenen op jouw steun?
Alvast bedankt namens alle kinderen van Reeve!